Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Referenties over Renate Provaas

Godelieve Wertz

We genieten alweer 2 jaar van de verbouwing van onze begane grond. omdat we honderden ideeen hadden en er niet uitkwamen, hebben we de hulp van Renate ingeroepen. en we genieten iedere dag van het resultaat!

Rose-Anna Centre Cosmétique

Renate heeft interieuradvies gegeven tijdens het renovatieproject van de Nieuweweg 25 te Valkenburg waar Rose-Anna Centre Cosmétique op de begane grond gevestigd is. Renate is een warme persoonlijkheid, is flexibel en luistert goed naar wat je wel/niet wilt. Ze was voor mij niet alleen een klankbord, maar kwam ook met verrassende ideeën ten aanzien van de te gebruiken materialen, kleuren, verlichting, routing etc. Bovendien heeft ze ook het salonmeubel met indirecte verlichting ontworpen, dat inmiddels in de praktijk ontzettend praktisch en stijlvol is gebleken. Precies zoals ik het wou hebben! Toppie Renate! En last but not least…dit alles voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Laat hier uw eigen referentie over Renate Provaas achter

 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren