Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Aanbouw woonhuis Eys

Grote verbouwing van de gehele begane grond. Alle achter aanbouwtjes van het oorspronkelijke woonhuis gingen tegen de vlakte, om plaats te maken voor een nieuwe ruimte met woonkamer en keuken. Vervolgens kreeg het bestaande deel van het huis andere functies, waarvoor een aantal muren doorgebroken moesten worden. Een lange groene wand en een tegel-pad verbinden oud en nieuw.

Bouwkundige samenwerking met Bart Studio te Bingelrade.

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren