Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Visie

Je huis is een plek waar je je veilig voelt. Een plek om te koesteren. De invloed van de omgeving op je welbevinden is groter dan je denkt. Daarom is het zo belangrijk dat een verandering in de dagelijkse leefomgeving bijdraagt aan meer woongenot.

Renate kan u daarin bijstaan met een frisse blik. Door een simpel ad hoc-advies of een doorgetekende verbouwing. Van simpele restyling tot complete metamorfose. In nauwe samenspraak met wie zich erin thuis wil gaan voelen.

Want elke verandering, hoe miniem of enorm dan ook, moet een verbetering zijn die ú past. Het moet goed voelen. Anders gezegd: als Renate weer weg is, voelt u zich thuis gelukkig.Een goed advies kan geld besparen. En een zorgvuldig ontworpen interieur kan gelukkig maken!


Contact

Aanpak

“We hebben een onhandig huis met veel ramen.”
“Ik weet niet wat mijn eigen stijl is.”
“De hele bovenverdieping krijgt een andere functie.”

Zo kunnen er uiteenlopende redenen zijn om de frisse blik van de interieurarchitect er eens op los te laten.

Een eerste kennismakingsgesprek is gratis, dat wil zeggen het eerste uur. Het ‘probleem’ wordt goed doorgesproken, zodat de interieurarchitect zich een duidelijk beeld kan vormen van de knelpunten en dan daaruit met een offerte voor het advies kan komen.

Dit advies wordt -als de omvang dat vereist- uitgewerkt tot een ontwerpplan met daarin een schetsontwerp, een kleur- en materialenvoorstel, een meubel- en verlichtingsvoorstel en een ontwerp voor maatwerk meubilair. Inclusief offerten, indien gewenst.

Het uitvoeringstraject kan op verzoek van a tot z worden aangestuurd en begeleid.

Het hoeft echter niet altijd zo uitgebreid te zijn. U wilt alleen iemand om met u mee te kijken en mogelijkheden te zien. Soms is een ad hoc-advies, waarbij enkel kleuren worden bepaald of met meubels wordt geschoven, voldoende om u weer verder op weg te helpen.

Of misschien wilt u Renate meenemen als shopping partner? Dat kan. Ook “het hoofd lenen” behoort tot de mogelijkheden. In een bouwtraject, wanneer er alleen nog bouwtekeningen zijn, kunnen Sessies met de Schetsrol helderheid brengen over bijvoorbeeld de opstelling van de keuken, de plek van de lichtpunten en de open haard.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren