Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over mij

Interieurs ontwerpen en ze laten passen bij de mensen die er gebruik van maken, dat is wat ik doe. Ik ben Renate Provaas, interieurarchitect, en ik ontwerp voor bedrijven, instellingen en particulieren. 

Mijn missie is om een bedrijf de perfecte uitstraling te geven, bewoners hun heerlijk huis te bezorgen en om alle ruimten zo te ontwerpen dat ze optimaal benut kunnen worden. Ik schuif met kleine dingen, zoals meubels en lampen, maar ook met grote zaken, zoals een keuken, een wachtruimte of een garderobe. 

Wanneer opdrachtgevers mij vragen een ontwerp te maken van hun ideale kantoorgebouw, zorginstelling of woning, begin ik bij het begin. En dat is niet hoe de zithoek het best geplaatst kan worden, wat de lievelingskleur van de bewoners is of wat de huisstijlkleur van het bedrijf is. Het begint bij de klant, wie hij is en wat hij uit wilt stralen. Pas daarna komt de volgende stap.

Zitten de deuren en de muren op de juiste plaats? Of is het misschien handiger om de trap om te draaien? Steeds ga ik uit van de meest praktische oplossing, die ook nog mooi en verrassend is. Het zoeken naar de juiste materialen en kleuren gaat altijd in samenspraak met de opdrachtgever. Samen zetten we een sfeer neer, een identiteit. 

Ik ben ervan overtuigd dat een goed ontworpen interieur bijdraagt aan rust, ontspanning en behaaglijkheid. Je interieur bepaalt of je je op je gemak voelt, of je huis voelt als thuis. Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren