Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Woonhuis Voerendaal

Wegens gezinsuitbreiding werd gekeken of de begane grond efficiënter en prettiger ingedeeld zou kunnen worden. Dit resulteerde in een compleet nieuwe indeling: de keuken verhuist naar de voorkant van het huis, de woonkamer gaat grenzen aan het achterterras en helemaal achterin komt een extra slaapkamer. Dit wordt een meerjarenproject, maar als je vooraf weet waar je wil eindigen, is het handig wanneer het eindplaatje klaar is.

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren