Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Visie

Elk bedrijf of instelling wil een bepaalde eigen identiteit uitstralen en ziet dat graag vertaald in het interieur. Een inrichting, die door het gebruik van bepaalde vormen en kleuren zorgt voor een look & feel die ‘past’. Een sfeer waarin personeel en bezoekers zich prettig voelen.

Maar… hoe krijg je dat voor elkaar?

Daar komt de interieurarchitect in beeld. De frisse blik van een professional kan een ruimte letterlijk in een ander daglicht stellen. Een gevoel toevoegen.

Afhankelijk van budget en uitgangspunt kan de verandering meer of minder ingrijpend zijn. Maar altijd blijft er oog voor de functionaliteit én oog voor detail.

Contact

Aanpak

“We willen een ontvangsthal met een balie in de vorm en kleuren van ons logo.”
“De vergaderzaal moet op een andere plek in het gebouw.”
“Onze zorginstelling moet beter passen bij de bewoners.”

Zo kunnen er uiteenlopende redenen zijn om de frisse blik van de interieurarchitect in te schakelen.

Na het bekijken van de situatie ter plaatse en overleg over het vraagstuk wordt er eerst een offerte gemaakt. Na goedkeuring hiervan komt er een ontwerp. Plan is een betere naam, want het ontwerp wordt zo veelzijdig als nodig is. Dit plan bestaat uit een boekwerkje met verschillende elementen: sfeerbeelden, een moodboard, ideeschetsen van indeling en verlichting, voorbeelden van meubilair en schetsen van vast timmerwerk, desgewenst in 3D. 

Na goedkeuring van het plan wordt de uitvoering in gang gezet. Ook hierin kan de interieurarchitect u veel werk uit handen nemen. In de vorm van het aandragen en aansturen van uitvoerende partijen, zoals de interieurbouwer, de installateur en de elektricien, maar ook het uitwerken van details zoals bijvoorbeeld een tegelplan. Kortom: het totale plaatje. Alles uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgever; het moet immers ‘passen’.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren